lørdag den 3. januar 2015

Grønsagsfrittata - quiche - æggekage - kært barn har mange navne

Denne frittata er nem at lave og sund - ingen stivelse.

1 løg
1 rød peber
1-2 fed hvidløg
ca. 100g baby spinat
1/6 hvidkålshoved
5 hele æg
2 æggehvider
7 spsk. mælk
En lille smule ost - jeg brugte cheddar
krydderi efter smag - jeg brugte koriander og chili
salt/peber

Løget og peberen skives, hvidløget hakkes groft - det sauteres på en pande. Spinaten tilsættes og skal lige "slås"ned. Hvidkålet strimles og kommes ved - det sauterer til kålen er mør. Jeg krydrer både grøntsagsblandingen og æggeblandingen.
Æggene og hviderne piskes sammen med mælken.
Grøntsagerne kommes i et smurt fad, kom osten over og derefter æggeblandingen.

Den bages ved 200g i ca. 30 min





Ingen kommentarer:

Send en kommentar